Vakuutus Loisto­kasko Laaja kasko Perus­kasko Osa­kasko
Eläintörmäysvakuutus korvaa, jos ajoneuvo törmää muuhun eläimeen kun hirvieläimeen. Väistämisestä aiheutuneet vahingot korvataan kolarointi­vakuutuksesta. Eläintörmäysvakuutus sisältyy. Eläintörmäysvakuutus sisältyy. Eläintörmäysvakuutus sisältyy. Eläintörmäysvakuutus sisältyy.
Hirvivahinkovakuutus korvaa, jos ajoneuvo törmää hirven, poron, kauriin tai peuran kanssa. Väistämisestä aiheutuneet vahingot korvataan kolarointi­vakuutuksesta. Hirvivahinkovakuutus sisältyy. Hirvivahinkovakuutus sisältyy. Hirvivahinkovakuutus sisältyy. Hirvivahinkovakuutus sisältyy.
Palovakuutus korvaa irtipäässeen tulen tai ajoneuvon suoraan osuneen salamaniskun aiheuttamat vahingot. Palovakuutus sisältyy. Palovakuutus sisältyy. Palovakuutus sisältyy. Palovakuutus sisältyy
Varkausvakuutus korvaa ajoneuvon, jos se varastetaan. Vakuutus korvaa myös ajoneuvon vauriot, jos se vahingoittuu varkauden, luvattoman käytön tai näiden yrityksen yhteydessä. Korvaus maksetaan, jos ajoneuvo on ollut lukittuna tai lukitussa tilassa. Varkaus pitää aina ilmoittaa poliisille. Varkausvakuutus sisältyy. Varkausvakuutus sisältyy. Varkausvakuutus sisältyy. Varkausvakuutus sisältyy.
Ilkivaltavakuutus korvaa tahallisesta vahingonteosta aiheutuneita vahinkoja. Ilkivallasta on tehtävä rikosilmoitus. Toisella ajoneuvolla aiheutettua vahinkoa ei korvata ilkivalta­vakuutuk­sesta. Ilkivaltavakuutus sisältyy. Ilkivaltavakuutus sisältyy. Ilkivaltavakuutus sisältyy. Ilkivaltavakuutus sisältyy.
Rahoitusvakuutus liitetään kaskoon, jos ajoneuvon omistajana on rahoitusyhtiö tai autoliike tai ajoneuvo on leasingvuokrattu. Rahoitusvakuutuksesta voidaan korvata ajoneuvon menettäminen tai vaurioituminen ajoneuvon omistajalle, jos korvaus muuten evättäisiin tai sitä kohtuul­listet­taisiin. Rahoitusvakuutus sisältyy. Rahoitusvakuutus sisältyy. Rahoitusvakuutus sisältyy. Rahoitusvakuutus ei sisälly.
Luonnonilmiövakuutus korvaa, jos myrsky kaataa puun ajoneuvon päälle, raesade vahingoittaa ajoneuvon ulkopintoja tai kun tulvaveden nousu tai myrskyn irrottama esine aiheuttaa vahinkoa pysähtyneelle ajoneuvolle. Luonnonilmiövakuutus sisältyy. Luonnonilmiövakuutus sisältyy. Luonnonilmiövakuutus sisältyy. Rahoitusvakuutus ei sisälly.
Kolarointivakuutus eli törmäysvakuutus korvaa vahingot, jos ajoneuvo törmää, suistuu tieltä, kaatuu tai putoaa. Kolarointivakuutus sisältyy. Kolarointivakuutus sisältyy. Kolarointivakuutus sisältyy. Kolarointivakuutus ei sisälly.
Bonusturva varmistaa, että bonukset eivät laske, vaikka kolari sattuisi. Ansaitset bonusturvan vahingottomalla ajolla. Bonusturva sisältyy. Bonusturva sisältyy. Bonusturva ei sisälly. Bonusturva ei sisälly.
Lasivakuutus korvaa vauriot, jotka aiheutuvat suoraan ulkoapäin ikkunalasiin osuneesta iskusta. Esimerkiksi kivi sinkoutuu tuulilasiin ja rikkoo sen. Lasivakuutus sisältyy. Lasivakuutus sisältyy. Lasivakuutus ei sisälly. Lasivakuutus ei sisälly.
Laajan sijaisautovakuutuksen turvin saat käyttöön sijaisauton, kun oma auto on korjattavana matkan keskeyttävän teknisen vian tai vakuutuksesta korvattavan kaskovahingon takia. Sijaisautona korvataan vastaava, enintään C-kokoluokan henkilöauto tai enintään 9m3 pakettiauto. Laaja sijaisautovakuutus sisältyy. Laaja sijaisautovakuutus ei sisälly. Laaja sijaisautovakuutus ei sisälly. Laaja sijaisautovakuutus ei sisälly.